Hollander

In het hoogseizoen: 3 weken gereserveerd,
10% korting op de 3e week (buiten de opties, verzekering
en administratiekosten)

Meer informatie
Aanbiedingen

Camping
en natuurvakantie
in Hérault

Midden in het achterland van Hérault, tussen wijngaarden en struikgewas, bergen en zee, op steenworp afstand van het regionaal natuurpark Haut Languedoc, bent u van harte welkom op de familiecamping L'Oliveraie met zijn 110 staanplaatsen (waarvan 29 accommodaties), op een terrein van 3,5 hectares, op 25 minuten van Béziers en op 1,5 km van het centrum van Laurens.

Geopend van 5 februari tot 26 november 2022
Camping l'Oliveraie vanuit de lucht, op 30 km van de Middellandse Zee Camping l'Oliveraie vanuit de lucht, op 30 km van de Middellandse Zee
Camping l'Oliveraie vlakbij Béziers

Een vakantie op Oliveraie****,
is 100% er uit in de natuur

Voor 2021 heeft camping de l’Oliveraie 10 accommodaties OPTIMAAL COMFORT erbij. Stacaravan 4/6 of 6/8 personen met airconditioning, TV, vaatwasser en alles wat u maar nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie.
In 2022 zullen extra 3 stacaravans en 2 chalets uitgerust worden met airconditioning.
Met de receptie die in het hoogseizoen dagelijks geopend is van 08.00 tot 20.00 uur om nieuwe gasten te verwelkomen, de bar, restaurant, pizzeria-grill in juli-augustus, het zwemparadijs, geheel uitgeruste recreatiecentrum en activiteiten op onze camping in Hérault wordt het een prachtige vakantie!

De faciliteiten bekijken
Camping l'Oliveraie vlakbij Béziers

Een breed aanbod van accommodaties
voor de natuurliefhebbers

Sinds 2011 biedt onze camping u de verhuur van stacaravans, chalets en Ecolodges aan, evenals kampeerplaatsen voor natuurliefhebbers voor uw tent, caravan of camper. In 2022 zal camping Oliveraie worden uitgerust met 10 zeer comfortabele plaatsen met 16A-elektriciteit, wateraansluiting en afvoer.
Onze camping is toegankelijk voor gehandicapten, behalve onze stacaravans (uitgerust met terrassen met 3 treden) en ons zwembad.

In de buurt van Béziers en op 30 km van de Middellandse Zee wachten campingvakanties in Hérault (34) in de regio Occitanie op u!
Ontdek camping L'Oliveraie!

De accommodaties bekijken
Boeken