In het hoogseizoen: 3 weken gereserveerd,
10% korting op de 3e week (buiten de opties, verzekering
en administratiekosten)

Meer informatie
Aanbiedingen

Kampeerplaatsen
op camping
l'Oliveraie

Camping de l'Oliveraie***, gelegen tussen Béziers en Lamalou-les-bains, verwelkomt u in een natuurlijk kader vol bomen en bloemen, die zich helemaal schikt aan uw vakantie.

Kampeerplaatsen te huur op camping l'Oliveraie, op 30 km van de Middellandse Zee Kampeerplaatsen te huur op camping l'Oliveraie, op 30 km van de Middellandse Zee
Camping l'Oliveraie, vlakbij Béziers in Hérault

Staanplaatsen voor
camper, tent & caravan

De staanplaatsen, afgeschermd door heggen, bieden u privacy en heerlijke momenten met het gezin of met vrienden. Kom weer tot rust, geniet van een sportieve- of culturele vakantie in deze groene omgeving die helemaal in het teken staat van rust en ontspanning.

De staanplaatsen zijn ruim, van 80 tot 150 m², beschut of half beschut met de kenmerkende mediterrane vegetatie, stuk voor stuk afgeschermd door heggen. Ze allemaal voorzien van elektra (aansluiting optioneel).

Tarieven en boekingen
Camping l'Oliveraie, vlakbij Béziers in Hérault

Nieuw in 2022

Camping de l'Oliveraie biedt 10 grand comfort staanplaatsen, met stroompaal voorzien van 16A aansluiting, een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer.
Dit betreft de plaatsen 18 tot 22 en 28 tot 32 op de plattegrond.
Wij raden u aan een CEE-verlengsnoer aan van 15 tot 20 m, en een CEE-adapter mee te nemen (mannetje, voorzien van 3 pinnen) mee te nemen: wordt ook aan de receptie verkocht.

Tarieven en boekingen
Camping l'Oliveraie, vlakbij Béziers in Hérault

Op de camping zijn de verschillende toiletgebouwen uitgerust met individuele wastafels, douches en sanitair, maar ook met kindersanitair. Hier vindt u tevens wasmachine, afwasbakken en een wasbak. Er is over al gedacht om u een aangenaam verblijf te bezorgen!

Zoek een mooi plekje voor uw tent, camper of caravan, en geniet van de rust en kalmte in de regio.

Tarieven en boekingen
Boeken