In het hoogseizoen: 3 weken gereserveerd,
10% korting op de 3e week (buiten de opties, verzekering
en administratiekosten)

Meer informatie
Aanbiedingen

Het restaurant
van Oliveraie

Camping de l'Oliveraie*** heeft voor u een bar-restaurantcomplex, geopend van 10.00 tot 22.00 uur van vrijdagavond tot zondagavond in het middelseizoen, en van 08.00 tot 00.00 uur in juli/augustus.

restaurant / pizzeria-grill van camping l'Oliveraie, vlakbij Béziers in Hérault restaurant / pizzeria-grill van camping l'Oliveraie, vlakbij Béziers in Hérault
camping in Hérault, l'Oliveraie

Restaurant

Ons restaurant is geopend voor onze campinggasten, maar ook voor de inwoners van Laurens of elders, en biedt een eenvoudig, maar gevarieerd menu.

En om optimaal van uw vakantie te genieten, kunt u in juli/augustus bij de bar de hele dag door vanaf 8 uur brood en luxe broodjes kopen, met de mogelijkheid om een volledig ontbijt te nemen.

camping in Hérault, l'Oliveraie

Pizzeria-grill

Camping l'Oliveraie heeft voor u pizza's, hamburgers, salades en grillgerechten om gezellige momenten door te brengen met het gezin of met vrienden. Om de vakantie te vieren hebben wij een cocktail/mocktailkaart als aperitiefje voor de maaltijd, en een dessertkaart met ijscoupes om uw smaakpapillen te verwennen.

Boeken